Botellón X Brain Bar Budapest X BPES@ Bazilika tér

06.03. péntek: 18.00-22.00

Botellón=Big Bottle
Aki nem tudja, nem járt velünk még ilyenen:
Szép időben elfoglaljuk a város egyik kellemes pontját, veletek, hogy beszélgessünk, mulassunk, vegyüljünk megszokott helyzetektől, bároktól és klubboktól függetlenül.
Mi biztosítjuk a zenét, a poharakat és a szemeteseket – kérünk te is vigyázz a környezetre!
Ti hozzatok magatoknak inni egy nagy üveg bort vagy amit szeretnétek, és legfőképpen nyitottságot, jókedvet!
Ez egy non-profit, kötetlen találkozó, célunk csak a jó hangulat.
Event: https://www.facebook.com/events/250457655309239/

Okos pont @TBA

06.05. vasárnap 10.00 -13.00

A #köszibudapest kampány keretein belül, egy belvárosi helyszínen indul útjára az OKOS PONT, fókuszban egy funkcionális térbútorral, a VÁROS ASZTALÁ-val. Egy pont, ahova bármikor, bárki leülhet és feltöltődhet mind szellemi, mind szó szerint technológiai értelemben.

A Város Asztala ajánl mobiltelefon töltési lehetőséget, bárkinek a számítógépe csatlakozhat az ott elhelyezett áramforrásra, de ha csak olvasni szeretne egy üdítő közösségi platform mellett az arra tévedő, akkor az éjjeli világítás mellett ezt a tevékenységet is űzheti. A négy teljes napig 0-24-ben, non-stop működő megjelenés különböző funkciókkal várja látogatóit. Egy pont a városban, ami kifejezi, hogy mitől lehet ez a város még jobb, még okosabb, még élhetőbb, még emberibb. Feltűnő városi pontot alkotunk egy rövidebb időszakra.

SUNDAY BRUNCH: Közösségi reggeli és piknik @ TBA

06.05. vasárnap 10-13 óra

A #köszibudapest kampány lezárásként az egész várost megmozdítja és jó hangulatot teremt egy könnyed, laza, vasárnapi piknik keretén belül. A város reggelije, egy több órán át tartó, fennséges brunch. Az ételek és frissítők, krémek, péksütemények a Konyhakör szervezésében valamint a 4 napos fesztiválhoz csatlakozó 30 gasztrópartner felajánlásával kerül megvalósításra. a hosszú asztalra. Össznépi, napsütétes, beszélgetéseken és ismerkedésen alapuló zöld környezetben eltöltött kollektív reggeli.

BPES X Secret Cinema záró filmvetítés @ Pontoon

06.05 vasárnap: special dj set & közös fesztiválzárás

Szabadtéri mozizás és eseményzáró koncert a Duna parton!
Film: Moszkva tér
Bővebb infó: hamarosan!
Helyek korlátozott számban, érkezés függvényében!